Yrityksille

työhyvinvointi

 

Onko yrityksesi/organisaatiosi kiinnostunut stressinhallintavalmennuksesta?

(valmennukseni ovat toistaiseksi tauolla vanhempainvapaan vuoksi)

Hienoa! Panostaminen ihmisten hyvinvointiin on todella tärkeä sijoitus, joka myös kannattaa. Esimerkiksi Työterveyslaitoksen arvion mukaan yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro tuottaa takaisin 6 euroa. Työhyvinvointi on asia, jota voi lähestyä eri näkökulmista. Minä lähestyn sitä valmentajana stressinhallinnan näkökulmasta, mikä ulottuu positiivisesti sitten myös elämän muille saroille, ei pelkästään työssäjaksamiseen.

Yrityksesi tarpeiden mukaan, voin suunnitella teille sopivan stressinhallintapäivän, joissa käydään läpi esimerkiksi mitä stressi on, miten sitä syntyy ja mitä sille voi tehdä. Valmennuspäivissä opetan yhden tai useamman työkalun, joilla työntekijänne pystyvät jatkaa myös valmennuspäivän jälkeen itsenäisesti. Osallistujat saavat siis työkaluja, joilla pystyvät käsittelemään mitä tahansa asioita, jotka kuormittavat heitä. Jo itse valmennuspäivän aikana stressitasoa lähdetään laskemaan, mutta ideana on ennen kaikkea antaa keinoja pitkäjänteiseen stressinhallintaan.

Stressinhallintapäivä voi olla päivän mittainen, puolikas tai vaikkapa vain muutaman tunnin luentotyyppinen ratkaisu. On myös mahdollista järjestää yksilövalmennuksia työntekijöille räätälöiden niitä kullekin sopivaksi. Yksilövalmennuksia voidaan syventyä kutakin henkilöä kuormittavaan aiheeseen ja auttaa löytämään uusia näkökulmia ja voimavaroja. Henkilö pääsee myös käsittelemään nousevia ongelmakohtia, mitkä aiheuttavat stressiä.

Voimme ottaa mukaan valmennuksiin myös stressin mittaamisen suomalaisten Moodmetric -älysormusten avulla. Ihon sähkönjohtavuutta mittaavan ainutlaatuisen älysormuksen avulla voidaan seurata stressitasoja niin pitkällä aikavälillä kuin reaaliaikaisesti yksittäisten reaktioiden osaltakin. Sillä saadaan ainutlaatuista dataa psyykkisestä kuormituksesta.  Se sopii erityisesti tietotyöläisille.

Teen mielelläni organisaatiollenne tarjouksen stressimittauksesta työyhteisölle/tiimille tai yksittäiselle työntekijälle. Suosittelen pidemmän kahden viikon mittausjakson tekemistä, mutta voimme myös hyödyntää sormuksia vain luennolla osoittamaan reaaliaikaisesti harjoitusten vaikuttavuuden.

Voit tutustua Moodmetriciin lisää täällä ja lukea minusta lisää täällä.

Ota yhteyttä sähköpostitse kata(at)eheaksi.fi ja kerro toiveistanne/tarpeistanne, niin teen juuri teille sopivan tarjouksen! (Huom. valmennustoimintani on toistaiseksi tauolla)

 

Lähde: Moodmetric

 

Upea ja kiinnostava valmennus, todella käyttökelpoisia ja konkreettisia harjoituksia joita voi heti hyödyntää itse. Ei pelkästään stressin hallintaan vaan laajemminkin elämän haasteisiin ja kuorituksiin. Sopiva kokonaisuus ja sopivan rauhallista etenemistä, teoriataustaa ja harjoituksia sopivasti.

”Erinomainen kouluttaja, hyvin rakennettu anti-stressiluento”

”Oivalsin, että miten sanoittaa omaa sisäistä puhettaan, voi muuttaa ihmisen koko tapaa katsoa elämäänsä.”

– palautetta Ensimetrin Learn2Earn -hankkeen puitteissa järjestettyjen stressinhallintapäivien osallistujilta-

(palautteiden pohjalta saatu keskiarvo päivälle yhteensä 4,64, asteikko 1-5)