Valmennukset

 

Kuva: Elli Leppiniemi

Olen Kata Hämäläinen (entinen Penttilä), sertifioitu Paranemisen avain -valmentaja (certified Healing Codes Coach). Mielestäni jokainen ihminen on tärkeä ja stressittömämmän elämän arvoinen. Missioni on auttaa ihmisiä uskomaan siihen sydämessään ja oppimaan purkamaan stressiä, jota voi syntyä käytännössä mistä vain.

Menetelmä, jota käytän valmennuksissani on Paranemisen avain -itsehoitomenetelmä/stressinpurkutyökalu (lue menetelmästä lisää täällä). Menetelmän vaikuttavuudesta on tehty jo 20 vertaisarvioitua tieteellistä julkaisua. Sen avulla olen itse aikanaan välttynyt kolmannelta burnoutiltani ja opin vapauttamaan itseni stressini juurisyistä. Pääsin kiinni epäterveisiin uskomuksiin itsestäni, kuten etten ole rakkauden arvoinen (voit lukea tarinastani lisää täällä). 

Oman kokemukseni myötä ymmärrän, että arki voi muuttua omien tiedostamattomien ajatusmallien ja haitallisten uskomusten myötä liian kuormittavaksi, jolloin myös koko perheen hyvinvointi voi kärsiä tai esimerkiksi työ muuttua epämiellyttäväksi.

Valmennuksissa käyttämäni uniikki menetelmä Paranemisen avain ei ainoastaan lievitä stressiä tai keskity vain pintaan. En myöskään pyri saamaan ihmisistä enemmän irti jo valmiiksi kuormittuneessa elämäntilanteessa. 

Toimintani takana on ajatus, että hyvinvointi kasvaa, kun ihminen oppii laskemaan stressitasoaan, rauhoittumaan itsensä äärelle ja purkamaan vääristyneitä ja haitallisia uskomuksia itsestään. Autan löytämään stressin oikeat juurisyyt ja annan itsenäisesti käytettäviä työkaluja niiden vapauttamiseen, jolloin stressin ja ylipäätään elämän hallinta on myös tulevaisuudessa helpompaa.

 

Millaisia valmennuspalveluita/tuotteita tarjoan?

Alta näet, mitkä valmennuspalvelut ovat tällä hetkellä tarjolla. Henkilökohtaiset valmennukset  ovat toistaiseksi tauolla hoitovapaan vuoksi. Verkkokaupastani löydät kuitenkin tulevat workshopit/ryhmävalmennukset sekä tuotteita, joiden avulla pääset itsenäisesti käyntiin tai syventämään työskentelyäsi Paranemisen avaimen avulla. Lue niistä lisää alta. Olen myös lisännyt verkkokauppaan palvelun ”Kysy valmentajalta”, jossa voit kysyä minulta sähköpostitse kaksi laajaa kysymystä tai vaihtoehtoisesti vaihtaa sen 30 minuutin videopuheluksi (toteutus sunnuntaisin tai muuna pyhänä). Lue lisää täältä.

Paranemisen avain -tutustumispaketti

Paranemisen avain -tutustumispaketin avulla pystyt aloittaa itsenäisesti matkasi kohti stressittömämpää elämää. Paketti sisältää kaksi opastusvideota (yhteensä n. 1,5 h), työskentelylomakkeen, toisen opastusvideon esitysmateriaalin sekä äänitteen yleisharjoituksesta. Hinta on 49 €. Löydät verkkokaupastani myös paketin, johon lisätty ”Kysy valmentajalta” -palvelu (89 €).

Ensimmäisessä opastusvideossa saat yleistietoa Paranemisen avain -itsehoitomenetelmästä sekä stressistä. Toisessa videossa käydään läpi yleisharjoitus vaihe vaiheelta ja saat myös käytännön vinkkejä menetelmän harjoittamiseen. Kuuntelemalla äänitettä, voit tehdä ohjattuna harjoituksen. Tarkoitus on, että aloittaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Saat myös vastauksia kysymyksiin, joita matkasi varrella saattaa nousta esiin. Tutustu täällä lisää ja hanki oma tutustumispakettisi.

 

Syventävä Paranemisen avain -workshop (tallenne)