UKK

Alla usein kysyttyjä kysymyksiä (UKK):

 

(Huom. Henkilökohtaiset valmennukseni ovat toistaiseksi tauolla vanhempainvapaan vuoksi)

Miten valmennus käytännössä tapahtuu?

Teen valmennusta joustavasti videoyhteydellä (Zoom, Skype, Teams, Googlemeet). Paranemisen avain -valmennus onnistuu myös puhelimitse. Valmennukseen voi siis osallistua mistäpäin vain, koska se ei vaadi tapaamista kasvokkain.

Mikäli haluaisit muuten valmennusta kasvokkain, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin järjestän sen Tampereella.

Voiko valmennusaikaa siirtää tai peruuttaa?

Aikaa voi siirtää 24 tuntia ennen varattua aikaa ilmoittamalla sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Ajan voi peruuttaa 14 päivän kuluessa siitä kun palvelu on tilattu, ilmoittamalla sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli palvelun suoritus varataan alle 14 päivän sisälle tilausajankohdasta, ehtojen mukaan peruutusoikeus menetetään. Ajan siirtäminen on kuitenkin yllämainitusti mahdollista.

Akuuteissa sairastumistapauksissa aikaa voi siirtää vielä samana päivänä ennen klo 10. Ota tällöin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Tarkemmat toimitusehdot löytyvät täältä ja ne ovat luettavissa myös tilauksen yhteydessä.

Voinko tutustua Paranemisen avain -menetelmään myös itsenäisesti vai täytyykö aloittaa valmennuksella?

Verkkokaupastani (täältä) löydät Paranemisen avain -tutustumispaketin, jonka avulla pystyt itsenäisesti aloittaa työskentelyn Paranemisen avaimella. Olen pyrkinyt laittamaan pakettiin kaiken, mitä tarvitset päästäksesi käyntiin helposti itse.

Voit toki myös tutustua menetelmään kirjallisuuden avulla täysin itsenäisesti, opettelemalla käyttämään Alexander Loydin Paranemisen avain -kirjassa esiteltyä universaalia avainta (yleisavainta) ja katsoa, miltä tuntuu lähteä käyntiin sen pohjalta. Suomen ensimmäinen Paranemisen avain -valmentaja Miia Huitti on kirjoittanut Stressikupla -nimisen kirjan, jossa kerrotaan stressistä suomalaisten näkökulmasta ja opastetaan myös yleisavaimen käyttö. Stressikupla ja Paranemisen avain -kirjat ovat saatavilla kirjastoissa ja kirjakaupoissa. Suosittelen aloittamaan Miian kirjasta, joka on helpommin lähestyttävä meille suomalaisille. Sitten syventämään ymmärrystä alkuperäisteoksella.

Löydät paljon informaatiota myös netistä. YouTubessa on lisäksi sekä suomeksi Miia Huitin että englanniksi Diane Eblen opastusvideot, jotka löydät hakusanoilla Paranemisen avain tai the Healing Code.

Monelle aloittamisen kynnys voi olla korkea ja valmennuksesta on helpompi lähteä liikkeelle kun saa selkeät ohjeet ja on joku, jolta kysyä mieltä askarruttavia asioita. Valmennusta suosittelen lämpimästi myös silloin, jos tuntuu, että on vaikea päästä kiinni stressin syihin tai ei tiedä, miten jatkaa. Nyt kun henkilökohtaiset valmennukset ovat tauolla, tutustumispaketista saat myös vastauksia yleisesti kysyttyihin kysymyksiin.

Millainen arvopohja menetelmällä on?

Paranemisen avain -menetelmä ei kuulu uskontokuntien piiriin. Sen taustalla on kuitenkin kristilliset arvot. Menetelmän toimivuus ei riipu siitä, mihin uskoo tai on uskomatta. Voit siis tehdä Paranemisen avain -harjoituksia juuri omista lähtökohdistasi.

Tyytyväisyystakuu

Valmennukseen voi olla kynnys lähteä ja haluankin madaltaa tuota kynnystä antamalla tyytyväisyystakuun. Mikäli et olisi tyytyväinen kokemukseesi valmennusprosessin jälkeen eli tehtyäsi myös antamani harjoitukset sovitun ajan, saat rahasi takaisin.

Mistä voin hankkia valmennuksen ja miten aika varataan?

Valitettavasti henkilökohtaiset valmennukseni ovat tauolla toistaiseksi vanhempainvapaan vuoksi. Tutustu verkkokauppani tuotteisiin, joilla pääset liikkeelle itsenäisesti tai syventämään työskentelyäsi.

Mistä voin lukea valmennuskokemuksista?

Etusivun alareunassa pyörii asiakaskokemuksia. Lisäksi kokemuksia voi lukea esim. ”Stressinhallintavalmennus” – ja ”Valmennusmenetelmät” -sivujen lopusta.