Stressinhallintavalmennus

 

Mielestäni jokainen ihminen on tärkeä ja stressittömämmän elämän arvoinen. Missioni on auttaa ihmisiä uskomaan siihen sydämessään ja oppimaan purkamaan stressiä. Pääasiallinen menetelmä, jota käytän valmennuksissani on Paranemisen avain -itsehoitomenetelmä/stressinpurkutyökalu (lue menetelmästä lisää täällä). Sen avulla olen itse aikanaan välttynyt kolmannelta burnoutiltani ja opin vapauttamaan itseni stressini juurisyistä. Pääsin kiinni epäterveisiin uskomuksiin itsestäni, kuten etten ole rakkauden arvoinen (voit lukea tarinastani lisää täällä). 

Erityispainopisteeni on kanssaäideissä, mutta jokainen stressinhallinnasta ja käyttämistäni menetelmistä kiinnostunut on lämpimästi tervetullut valmennukseen. Kun vanhemmat voivat paremmin, heijastuu se myös lapsiin ja muihin läheisiin. Kun sinä voit paremmin, myös ihmiset ympärilläsi voivat paremmin.

Oman kokemukseni myötä ymmärrän, että arki voi muuttua omien tiedostamattomien ajatusmallien ja haitallisten uskomusten myötä liian kuormittavaksi, jolloin myös koko perheen hyvinvointi voi kärsiä tai esimerkiksi työ muuttua epämiellyttäväksi.

Stressinhallintavalmennuksissa ja -kursseilla käyttämäni uniikki menetelmä Paranemisen avain ei ainoastaan lievitä stressiä tai keskity vain pintaan. En myöskään pyri saamaan ihmisistä enemmän irti jo valmiiksi kuormittuneessa elämäntilanteessa. 

Toimintani takana on ajatus, että hyvinvointi kasvaa, kun ihminen oppii laskemaan stressitasoaan, rauhoittumaan itsensä äärelle ja purkamaan vääristyneitä ja haitallisia uskomuksia itsestään. Autan löytämään stressin oikeat juurisyyt ja annan itsenäisesti käytettäviä työkaluja niiden vapauttamiseen, jolloin stressin hallinta on myös tulevaisuudessa helpompaa.

 

Miksi minun kannattaisi lähteä mukaan valmennukseen?

Stressi on kokonaisvaltaisesti sekä mielen että kehon terveyttä rasittava asia. Sen vuoksi stressinhallinta ja itselle sopivien keinojen löytäminen siihen on äärettömän tärkeää. Nykyelämän hektisyys on saanut ihmiset kierteeseen, jossa jopa pienetkin arjen asiat voivat tuntua tavallista kuormittavammilta. Kun henkinen kuormittavuus kasvaa, kadotamme helposti itsemme ja omat tarpeemme. Vaikka moni kaipaa hyvinvointia elämäänsä, eletään elämää silti suorittaen. Tällöin ajaudutaan kierteeseen, jossa hyvinvoinnista tai palautumisesta tuleekin suorite ja uusi stressinaihe. 

Tunnetko olosi jollain tavalla kuormittuneeksi? Elätkö esimerkiksi hektistä perhe-elämää, tasapainoillen työn ja perheen välillä ja tunnet katoavasi kiireen keskelle? Haluaisitko päästä kiinni kuormituksen taustoihin? Haluatko tunnistaa paremmin omia tunteitasi ja tarpeitasi? Haluatko vapauttaa itsesi haitallisista uskomuksista? Haluatko mennä kohti enemmän itsesi näköistä elämää ja unelmiasi?

Lähde mukaan valmennukseen. Tarjoan apua menemällä pintaa syvemmälle – en siis vain auta lievittämään stressiä pinnallisesti, vaan tarjoan työkaluja pinnan alla olevien stressitekijöiden tunnistamiseen ja niistä vapautumiseen, jolloin saat apua stressin hallintaan ja sen myötä hyvinvointia itsellesi ja läheisillesi. Työkalut on tarkoitettu elämänmittaista matkaa varten, ei vain hetken helpotusta tarjoamaan.

Toimintaani ohjaa vahva ja aito välittäminen asiakkaistani. Siksi en tarjoa pinnallisia menetelmiä stressin poistamiseen tai sen oireiden väliaikaiseen ”piilottamiseen”, vaan käytän menetelmää, joka pureutuu stressin oikeisiin juurisyihin. Paranemisen avaimen avulla ihmisen ajatusmaailma itsestään ja ihmisistä ympärillään muuttuu. Tämä on pohja suurelle ja pitkäaikaiselle muutokselle. Oman ammattitaitoni sekä kokemukseni myötä työn ja lapsiarjen yhdistämisestä, pystymme samaistumaan samassa tilanteessa olevien vanhempien kanssa ja tarjoamaan aitoa ymmärrystä. 

 

Millaisia valmennuspalveluita/tuotteita tarjoan?

Henkilökohtaiset valmennukseni (Paranemisen avain -yksilövalmennus sekä stressinmittaus) ovat toistaiseksi tauolla vanhempainvapaan vuoksi. Verkkokaupastani löydät kuitenkin tuotteita, joiden avulla pääset itsenäisesti käyntiin tai syventämään työskentelyäsi. Lue niistä lisää alta:

Paranemisen avain -tutustumispaketti

Paranemisen avain -tutustumispaketin avulla pystyt aloittaa itsenäisesti matkasi kohti stressittömämpää elämää. Paketti sisältää kaksi opastusvideota (yhteensä n. 1,5 h), työskentelylomakkeen sekä äänitteen yleisharjoituksesta. Hinta on 39 €.

Ensimmäisessä opastusvideossa saat yleistietoa Paranemisen avain -itsehoitomenetelmästä sekä stressistä. Toisessa videossa käydään läpi yleisharjoitus vaihe vaiheelta ja saat myös käytännön vinkkejä menetelmän harjoittamiseen. Kuuntelemalla äänitettä, voit tehdä ohjattuna harjoituksen. Tarkoitus on, että aloittaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Saat myös vastauksia kysymyksiin, joita matkasi varrella saattaa nousta esiin. Tutustu täällä lisää ja hanki oma tutustumispakettisi.

 

Syventävä Paranemisen avain -workshop (tallenne)

Mikäli olet jo tutustunut Paranemisen avain -menetelmään ja kaipaisit lisäapua tai haluaisit vain syventää työskentelyäsi, tutustu syventävään Paranemisen avain -workshopiin täällä. Pidimme stressivalmentaja Miia Huitin kanssa 15.8.22 syventävän Paranemisen avain -workshopin, jonka tallenteen avulla opit hyödyntämään syvällisemmin Paranemisen avain -työkalua arjen stressinhallinnassa, tutustut Alexander Loydin Paranemisen avaimen 12 tunnekategoriaan ja ymmärrät itseäsi paremmin. Saat myös oman kahden viikon ohjelman, jonka mukaan etenet päivittäin. Hinta on 47 €.

_________________

 

Kuva: Elli Leppiniemi

_________________

”Tämä oli askel ja avain omaan sisäiseen maailmaan, jonne olin kadottanut tien. Uskallan ja rohkenen tutkia sisimpääni ja asioitani sekä luotan paranemiseen. Tärkeintä kaikista on se, etten jää enää ongelmien vangiksi vaan pystyn rohkeasti katkaisemaan kierteen. Suosittelen valmennusta kaikille, erityisesti niille, joilla ei ole hyvä olla itsensä kanssa. Tämä menetelmä rohkaisee hellästi tutkimaan vaikeita asioita sekä antaa avun, jos haluaa selvittää ongelmansa.”

(lisää palautteita/kokemuksia luettavissa etusivua skrollaamalla)