Peruuttamislomakemalli

Peruuttamisoikeus

Teillä/Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua palvelusopimuksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille  päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää alla olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Yhteystiedot: Kata Penttilä (tmi), Punajuurikuja 3 B 11, 33300 Tampere, kata.penttila(at)eheaksi.fi,  040-4843994.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Jos olette pyytänyt palvelun suorittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, teidän on maksettava meille peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus.

(täyttäkää ja palauttakaa nämä tiedot vain siinä tapauksessa, että haluatte peruuttaa sopimuksen)

— Vastaanottaja Kata Penttilä (tmi), Vihilahdenkatu 14 A 6, 33900 Tampere, kata.penttila@eheaksi.fi:

— Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen seuraavan palvelun suorittamisesta :

— Tilauspäivä :

— Kuluttajan nimi

— Kuluttajan osoite/yhteystieto

— Kuluttajan allekirjoitus (vain jos lomake täytetään paperimuodossa)

— Päiväys