Paranemisen avain -valmennus

(Henkilökohtaiset valmennukset ovat vielä tauolla vanhempainvapaan vuoksi. Jää kuulolle sähköpostilistalleni, teen paluuta vähitellen kesän 23 myötä. Verkkokaupastani löydät myynnissä olevat tuotteet ja palvelut, kuten Paranemisen avain -tutustumispaketin, syventävän workshopin tallenteen sekä Kysy valmentajalta -palvelun.)

Paranemisen avain -yksilövalmennus

Paranemisen avain -itsehoitomenetelmän yksilövalmennuksessa pureudumme sinua tällä hetkellä eniten vaivaavaan asiaan ja saat siihen sinulle räätälöidyn harjoituksen, jolla pääset päivittäin työstämään aihetta. Voit tulla tilanteeseen jo valmiiksi mielessä olevan asian kanssa tai tiedostamatta kuormittavan olon aiheuttajaa. Esitän sinulle tarkentavia kysymyksiä, joilla täsmennämme aihetta. Kysymyksillä kartoitan myös mahdollisia varhaisimpia muistoja tai kuvia, jolloin olet tuntenut vastaavaa tunnetta. Minun ei tarvitse tietää tarkkaan ongelman taustoja, eikä kyseessä ole minkäänlainen terapiatyöskentely. Ote on valmentava. Käymme myös läpi sitä, millaisiin positiivisiin, voimaannuttaviin asioihin keskittyä avainta tehdessä.

Autan sinua siis pääsemään stressin juurisyyn äärelle ja pääset itsenäisesti työstämään aihetta päivittäisen harjoituksen kanssa (saat harjoituksen halutessasi myös äänitettynä). Saat siis itsellesi työkalun, jolla pääset itse laskemaan stressitasoasi ja vapauttamaan itseäsi stressin juurisyystä.

Valmennuksen kesto on n. 75-90 min ja se toteutetaan etäyhteydellä (Zoom, Teams, Googlemeet tai Skype).

Miten aika varataan?

Voit varata ajan ottamalla yhteyttä sähköpostitse kata(at)eheaksi.fi ja maksamalla joko laskulla tai verkkokauppani kautta. Jos ostat suoraan valmennuksen verkkokauppani kautta, lähetän sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä sähköpostia ja voimme sopia valmennusajan. Aika varataan siis sähköpostitse. Otan valmennuksiini vain sen verran ihmisiä, että pystyn järjestää joustavasti valmennusaikoja. Löydämme kyllä siis sinulle sopivan ajankohdan.

Aikaa voi siirtää tarvittaessa vielä 24 h ennen valmennusta ja äkillisissä sairastapauksissa vielä samana aamuna, ilmoittamalla sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Valmennuksen hinta 89 euroa (sis. 24 % alv). Osta valmennus täältä tai laita sähköpostia kata(at)eheaksi.fi. Saat vielä lisätietoja sähköpostitse ennen valmennusta.

_______________

Huom! Valmennuksiini kuuluu tyytyväisyystakuu. Mikäli et olisi tyytyväinen valmennuksesta saamaasi hyötyyn tehtyäsi annetut harjoitukset, saat rahasi takaisin.

Voit tutustua menetelmään tarkemmin täällä.

Paranemisen avain -valmennus
Kuva: Elli Leppiniemi

_______________

Voit lukea minun tarinastani täältä ja muista valmennuspalveluistani täältä.